Evenin` Jazz

VINERI 19 AUGUST 2022
8:00 PM
Gradina Alhambra
Evenin` Jazz
Ultimele bilete

Cumpara de la casa de bilete

Tip spectacol: melodii variate de Jazz si piese din repertoriul brazilian, Bossa Nova si Samba 
Durata: 1h 30min (fara pauza)
Componenta artistica:

Sorina Rotaru – voce
Alexandru Oltean – pian
Adrian Flautistu – contrabas
Anthony Ebenecer Gutierrez – tobe

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

Pret Bilet: 59 lei

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Pentru preluarea comenzilor de mancare si bautura, va asteptam cu minim 1 h inainte de inceperea spectacolului.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Unora le place jazz-ul. Sorina Rotaru pleaca intr-o calatorie muzicala si se opreste in epoca de aur a Hollywood-ului, apoi face un ocol prin repertoriul brazilian, in pasi de bossa nova si samba. Calatoria se incheie cu aranjamente in stil contemporan.

Share: