Seara boiereasca

JOI 23 IUNIE 2022
8:30 PM
Gradina Alhambra
Seara boiereasca
Ultimele bilete

Cumpara de la casa de bilete

Tip spectacol: muzica populara, lautareasca si din folclorul interbelic
Durata: 1h 30min (fara pauza)
Componenta muzicala:
Maria Buza
Taraful George Patrascu

Invitat special : Marcel Pavel

Desfasurator:
19:30 – 20:30 café-concert sustinut de Elvis Buruiana
20:30 – 22:00 spectacol muzical

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

Pret Bilet: 69 lei

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Pentru preluarea comenzilor de mancare si bautura, va asteptam cu minim 1 h inainte de inceperea spectacolului.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament Teatrul Elisabeta.

Sinopsis

Gradina Alhambra se redeschide cu un spectacol muzical autentic romanesc. Maria Buza si Taraful George Patrascu urca in premiera pe scena celei mai vechi gradini din Bucuresti, pentru o seara boiereasca ca la carte.

Pe acorduri de vioara si tambal, ne intoarcem in Bucurestiul interbelic, la folclor si slagare de dor, de duca si de inima albastra, la muzica lautareasca din mahala si la petrecerile boieresti cu staif.

Share: