Te cunosc din mahala

VINERI 15 IULIE 2022
8:30 PM
Gradina Alhambra
Te cunosc din mahala
Cumpara si Rezerva Online

Cumpara de la casa de bilete

Tip spectacol: muzica lautareasca
Producator: Gioni Nedelcu
Durata: 1h 30min (fara pauza)

Componenta artistica:
Marian Mexicanu – acordeon
Ana Maria Stoian – voce

Desfasurator:
18:30 – 20:30 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:30 – 22:00 spectacol muzical

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

Pret Bilet: 49 lei

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Pentru preluarea comenzilor de mancare si bautura, va asteptam cu minim 1 h inainte de inceperea spectacolului.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

V-am pregatit un spectacol inspirat din trecut, unde muzica lautareasca rasuna in mahalalele Bucurestiului. Ne intoarcem in timp si plasam totul intr-un cadru interbelic, cand consacratii Marin Teodorescu, Romica Puceanu, Maria Tanase, Dona Dumitru Siminica si Maria Lataretu cantau si incantau inalta societate si nu numai. In cadrul acestui Show, voci actuale celebre ale muzicii lautaresti vor interpreta cantece nascute in mahalalele Bucurestiului. Vor imita voci celebre ale muzicii lautaresti pure.

Vor readuce la viata, asadar, cantareti consacrati ai secolului trecut din frumoasa perioada interbelica, iar voia buna si distractia vor fi definitorii. In fiecare seara cand ne vom aduna in “mahalaua” noastra eleganta, ne vom distra si vom petrece in stil interbelic, iar dupa cum v-am obisnuit deja nu vor lipsi delicatesele si bauturile specifice.

Share: